30K 6K
🔥 SALE: BUY 1 GET 1 FREE
english

Affiliates


Fabulous Athletica - Affiliates

Cum fuctioneaza?

  • Pe baza adresei de email iti vei putea activa Contul de Affiliates.
  • Creeaza-ti contul affiliates: aici ]

Cu Codul tau Promo oferi 10% Discount  oricui, la orice produs cumparat pe fabulousathletica.com Primesti si tu 10% Profit in contul tau. 

In Contul tau de Affiliates ai acces in timp real la vanzarile care s-au generat in baza codului tau promo.

La fiecare comanda facuta de prietenele tale, folosind codul tau de discount, tu primesti 15% Profit  din suma platita de ele.

Validarea finala se face dupa 14 zile dreptul cumparatorului in care poate sa dea retur la produse.

Acceseaza Contul Affiliates

Termeni si Conditii

1. FabulousAthletica.com isi rezerva dreptul de a face oricand modificari asupra profitului, statisticilor si de a incheia in orice moment orice colaborare cu orice partener afiliat.

FabulousAthletica.com isi rezerva dreptul de a aproba sau de a nu aproba o cerere sau solicitare de afiliat in baza unor reguli interne confidentiale.

2. Comenzile care sunt anulate din diferite motive nu se vor lua in calcul. Siteul FabulousAthletica.com nu este obligat sa ofere motivul pentru care o comanda a fost anulata. Acest aspect tine de confidentialitatea cumparatorului.

3. Folosirea codului promo in mod abuziv, prin spam email, poate duce la dezactivarea contului. Nu exista limite de utlilizare a codului.

4. FABULOUSATHLETICA.COM nu are nici o obligatie legala fata de partenerul afiliat. 

5. Codul de afiliates este valabil si in perioada Super Promotiilor / Mega Promotiilor / Black Friday si nu se poate aplica simultan cu alte coduri de discount.